Zirconiumtand - har til formål at rådgive og vejlede danskerne om tandlæge serviceydelser og priser samt arrangere deres rejse og ophold i Ungarn.

Dette giver danske statsborgere trygge forhold og mulighed for at få en avanceret tandbehandling til rimelige priser.

Serviceydelsen er gratis.

Garanti

Kroner, broer: 2 år

Inlay/onlay, fyldninger: 2 år

Flytbar tanderstatning: 2 år

Delvis tanderstatning: 2 år

Protetisk tanderstatning: 2 år

Implantater ( selve antialergisk titanskruen ): 10 år

Garantiens omfang: Garantien bliver reduceret eller bortfalder hvis patienten har forsømt mundhygiejnen, hvis patienten ikke har fulgt tandlægens instruktioner (for eksempel ikke at bruge protesen om natten), hvis flytbar tanderstatning, som delvis eller protetisk tænder-erstatning ikke holdes forsvarligt, hvis patienten ikke opsøger en tandlæge til kontrolundersøgelse mindst en gang om året, hvis patientens tandkød eller tandben svinder ifølge af en naturlig udvikling, hvis patienten taber sig eller tager betydeligt på indenfor kort tid, hvis der optræder almindelige sygdomme der har negativ effekt på tændernes tilstand (for eks. diabetes, epilepsi, osteoporose, eventuel virkning af røntgen eller kemoterapi).

Det udførte arbejde har 2 års garanti igennem den klinik, som har udført arbejdet.

Forsikring

Sirius Dental har selvfølgelig patientansvarsforsikring dækkende for laboratorie- og tandlægearbejde. Klikkens tandlæger har desuden i.h.t. gældende lovgivning i Ungarn – hver især en patientansvarsforsikring.

Copyright © 2011-2022. All Rights Reserved. Papp Aps. Cvr. nr. 33 51 05 94 Mob. 40 43 79 93