Zirconiumtand - har til formål at rådgive og vejlede danskerne om tandlæge serviceydelser og priser samt arrangere deres rejse og ophold i Ungarn.

Dette giver danske statsborgere trygge forhold og mulighed for at få en avanceret tandbehandling til rimelige priser.

Serviceydelsen er gratis.

Implantat

Mistede tænder kan erstattes med en kunstig rod – et implantat. Et implantat kan være et eller to faset implantat.

Enfaset implantat

K.S.I Bauer Skrueimplantat – mere livskvalitet til patienten… Med K.S.I.- systemet skal man i 80% af alle tilfælde ikke åbne for kæben. Under lokalbedøvelse kan implantatet placeres i kæbeknoglen. Og efter indgrebet kan patienten med det samme bruge et midlertidig Provisorium, og efter en uge kan den endelige protese, kroner og broer indsættes og bruges.

Tofaset implantat

Et implantat er en kunstig skrueformet tandrod fremstillet af titanium. Implantatet indsættes i kæben og vokser derefter fast. Dette tager fra 1 ½ til 3- i sjældnere tilfælde op til 6 måneder.

Kvalitet og sikkerhed

Der findes mange forskellige typer implantater, men vi anvender udelukkende implantater af fabrikaterne BAUER K.S.I. enfaset implantat eller ALFA BIO tofaset implantat, som er meget anerkendte og veldokumenterede systemer som er udviklet og løbende videreudviklet baseret på meget omhyggelige og systematiske forskningsresultater. Dette giver dig som patient den størst mulige sikkerhed for, at det er det absolut bedst mulige produkt som indopereres i dit kæbeben.

Kontakt os og få en tid til konsultation og vurdering af dine muligheder hvis du er interesseret i denne type behandling.

Kroner – Broer

Porcelænskroner

Oftest den eneste holdbare løsning, hvis tanden er svækket af caries, store fyldninger og/eller revner og sprækker. Vi får fremstillet mange af vores kroner ”oversøisk” og kan derfor tilbyde dem til en attraktiv pris.

Porcelænsbroer

Erstatter en eller flere manglende tænder, sidder fast på to – eller flere af de resterende tænder og ser ud som – og føles som egne (hvide) tænder. Mange kan fremstilles ”oversøisk” til en attraktiv pris.

Bedøvelse

Smertefri bedøvelse

Med septanest eller scandonest bedøvelse, som anvender traditionel bedøvelse, kan vi helt smertefrit bedøve en tand, uden du mærker et stik eller efterfølgende bliver følelsesløs i et par timer.

Hvide kindtandsfyldninger

Erstatter i dag de gammeldags sorte sølvamalgamfyldninger. Kan også stabilisere en svækket tand.

Er dog ikke noget ”mirakelmateriale” uden svagheder, men vi følger udviklingen nøje, således vi kan udføre fyldninger med carisma fyldnings materialer.

Copyright © 2011-2022. All Rights Reserved. Papp Aps. Cvr. nr. 33 51 05 94 Mob. 40 43 79 93